zondag 20 november 2011

Weekend

Afgelopen week kreeg ik dit pakje binnen, Beeldig he. Het engeltje heb ik zelf even voor de adressticker gehangen want we hoeven het lot niet te tarten door dat open en bloot op het internet te zetten, toch?

En dit zat er in. Mooi he. Daar moet je toch wel blij van worden.
Maar waar ik ook heel blij van word (nou ja, eigenlijk nog heel veel blijer) is dit: mijn jongste kind met mijn jongste kleinkind.
Nog niet van hemzelf maar van zijn grote broer; hijzelf moet nog een paar weekjes geduld hebben. Hij en Marrit gingen vanochtend even op de koffie bij hun kleine nichtjes en belden mij onderweg op of ik ook gezellig kwam. Lief he. En gelukkig zat het fototoestel nog in mijn tas, dus gauw dit plaatje geschoten waar Anna ook nog net op te zien is met haar Pietenpakje aan.
                                                                 
Ik tel mijn zegeningen!

13 opmerkingen:

Berna zei

Prachtige stofjes Gerda. Meisjesachtig he maar hoe kan het ook anders.
En zo'n leuk pakje in je brievenbus is natuurlijk altijd helemaal leuk.
En je zoon wordt een echte papa, dat zie je zo. Leuke meiden.
Fijne dag verder. Is het bij jullie ook zo vreselijk mistig?

Vlijtige Handjes zei

Prachtige lapjes en een heerlijk plaatje. Dit is toch genieten. Zo'n stoere vent en zo'n klein hummeltje.
Groetjes uit een very mistig Tillytown.

Inge zei

Groot gelijk, Gerda. Blijven tellen, die zegeningen. Het is een plaatje, dat kleinkind met haar prachtige haar en ja jouw jongste kind is ook een plaatje hoor!
Mooie stofjes!

Yvonne zei

Wat een prachtige lapjes zijn dat. Wat ga je maken? Ben helemaal niet nieuwsgierig.... Leuke foto van jouw jongste zoon met jullie jongste kleinkind, geniet maar goed en blijf tellen.

foekie's fashion zei

Ja schitterend he zo'n verpakking, ik heb gezien hoe ze dat freubelen. Mooie lapjes erin en een pracht foto van je kids. Groetjes van Joke

Anoniem zei

Wat een heerlijke foto van de aanstaande vader, ik kan me goed voorstellen hoe rijk jij je moet voelen! En, manlief nog niet in beeld? Ben je al aan het aftellen? Hopelijk is hij op tijd thuis om jullie nieuwste kleinkind te kunnen bewonderen...! Fijne zondagavond, groetjes van Lupineke

sylvia zei

Wat een lief klein ukkie!!! Het heeft meer haar dan haar om.....;)....dat wil hier in de familie ook nogal eens voorkomen...haha

heerlijk, he, die lichtblauwe enveloppen van de Quilthoeve: ik heb er inmiddels ook al een paar gehad, incl pepermuntjes!!!
Wat ga je voor leuks doen van al die rose'n??
groetjes

Anoniem zei

Hoi mam,
Inderdaad een hele leuke foto! Koen zonder gekke bek op de foto;) Die quilt van Dorien op het vorige plaatje is ook mooi zeg. En quilts zijn dus duidelijk manlijk haha.

Tot straks,
Maaike

Corry zei

Wat een vertederend plaatje zo de 2 jongste telgen uit verschillende generaties heel mooi en goed koesteren. Enne... wat een mooie lapjes heb je al een projectje in je hoofd? Ik hoor het wel eerdaags. Fijne dag toegewenst.

Willy zei

Mooie foto van de twee jongsten en veel plezier met je mooie stoffen.
Groetjes

Wieke van Keulen zei

Wat leuk, Gerda, dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en bedankt voor je complimenten. Leuke blog heb je en ik ga je zeker volgen. Wat een haren heeft jouw kleinkind... Top; niet van z'n oom in ieder geval...

Anoniem zei

De foto is na te bestellen hoor ;)
En dames...die opmerkingen over dat haar...moet dat nou???

groeten van die ene van de twee zonder haar.

Anoniem zei

Oh, sorry hoor anoniem, maar het vele haar viel me ook meteen op! Schattig kind!
Enne ... alle kindjes krijgen ooit haar! Gewoon ff wachten dus! ;-)