zondag 26 februari 2012

Time flies

En zo zijn we opeens weer drie weken verder, zijn de sneeuw en het ijs weer verdwenen en lijkt het vandaag zelfs wel een beetje lente. Had ik een goede reden om jullie zo te verwaarlozen? Ja.
Ik ben lekker met Wim op pad geweest en we hebben genoten. Maar dat is niet alles, nee ik heb natuurlijk ook heeeeeel hard gewerkt Dit flanellen quiltje met badstof achterkant ging naar Juultje.
mooie foto he


En het quiltje voor Emma ga ik nu dubbelen met de latten. 
Wim en Bas zijn naar de motorbeurs in Utrecht dus ik heb het rijk voor mij alleen. Voor hij vanochtend wegging heeft hij de latten nog  snel voor mij op maat gezaagd en geschuurd, dus er moet wel iets gebeurd zijn natuurlijk als hij straks weer thuis komt.

De top ligt klaar, voor de achterkant heb ik een schattig rood hartje uit de zelfde serie.
Nu ga ik aan de gang want ik kreeg net een telefoontje dat ze weer op de terugweg zijn. Wilde eigenlijk nog veel meer laten zien, maar dat moet dan maar weer eventjes wachten.
Veel plezier vandaag!
p.s. Morgen zal ik de foto bovenaan ook even aanpassen hoor want ik blijf natuurlijk wel gek op sneeuw, maar nu toch maar niet meer. Ik heb zin in de lente!

13 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Nu als je dit ziet dan kan ik 100% begrijpen waarom je er niet was, geniet er maar van
Mooi je quiltje
Leuke fotos

groetjes joke

sylvia zei

Hier ook nog maar een berichtje: fijn, daar ben je weer!!!
en je bent lekker bezig tussen van alles en heelveel door........:)
tja, kruip je eenmaal achter de computer, dan is de tijd zo om en dan heb je je 'huiswerk' niet af........vindt Wim vast niet erg, hoor!!!
Veel liefs, Syl

Guusje, zei

Wat een mooie top en quilt is het geworden en wat een schattige foto's, nog zo klein en zo lief. Wat heerlijk om er even tussenuit geweest te zijn.

Marloeskreatief zei

prachtig is het quilt geworden en hartjes achterop is schattig vind ik,wat een lieverdje je kleinkind, wat een bos haar,gr marloeskreatief

Inge zei

Lief quiltje voor een nog lievere baby. Wat een schatje die Juultje en inderdaad een prachtige foto van haar en haar papa.
De nog te dubbelen top is ook een plaatje!

Anoniem zei

Ha Gerda, wat fijn om weer eens een berichtje van je te lezen! Ik vroeg me al af of alles toch wel goed ging bij jullie ;)! Wat heb je weer vreselijk lieve en mooie dingen gemaakt, echt schattig! Geniet nog maar even van Wim thuis, gelukkig hebben jullie nog een paar weken! Lieve groet Lupineke

Berna zei

Prachtige foto van koen en juultje! Het quiltje voor emma wordt ook een schatje.
Het is er nog steeds niet van gekomen je te bellen. Wilde je ook niet storen op je trip met wim. Komt goed. We moesten maar weer eens wat afspreken.
Knuf berna

ria vogelzang zei

Wat een lieve foto´s! En als oma weet je dan zeker wat je moet doen!! ;)
Geniet ze!!!!

Chris zei

De tijd vliegt inderdaad, vaak veel te hard naar mijn zin. Maar de lente komt er aan, en dat is heerlijk!
Enige foto's! En beide quiltjes zijn zó leuk. Is het dubbelen al klaar? Dan kan je heerlijk gaan zitten doorpitten en wordt hij nog mooier en mooier. Heel veel plezier er mee.

neeftje zei

Wat zijn de quiltjes leuk! Dubbelen met latten is geweldig! Groetjes

Willy zei

Wat een lieve foto's en je quiltjes zijn prachtig.
Groetjes

Corrieneeltje zei

Hallo Gerda, wat een schattige foto's van Juultje en haar naam is ook al zo lief, om te zoenen allebei en dat zal ook heel vaak gebeuren ;- ))
Prachtig je quiltjes.
Ik dank je voor je reacties op mijn werkjes en dat je me Kakeltje noemde vin ik heel erg leuk, ook al ben ik het niet ;- ))
Groetjes van Corrie

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh, lief Juultje!
En dikke complimenten voor je Affo en bijna Affo! Is het gelukt met de latten?