zaterdag 12 november 2011

St. Maarten

Ook hier werd gister St. Maarten gevierd. Voor Anna de eerste keer echt bewust met een op de peuterspeelzaal zelf gemaakt lampionnetje en wat duurde het lang voor het eens een keertje donker werd. Afijn, we beginnen gewoon binnen met een beetje "droogoefenen" Dat ging alvast prima. En eindelijk, eindelijk rond half zes was het donker genoeg. Eerst maar naar de buurvrouw. Oei, dat is toch wel wat eng. Gelukkig waren papa en mama mee om dicht tegen aan te gaan staan. En hoe geweldig de liedjes thuis ook gingen, dit was toch wel even andere koek! Maar na een paar deuren, had ze de smaak te pakken en zong ze trouw en vol verwachting haar liedjes. Weer thuis alles in een bakje en tjongejonge wat een feest.                                    
Ondertussen mochten Maaike en ik op Emma passen en geloof me, dat was voor ons minstens zo'n groot feest. Kijk toch eens wat een lekker hopie, drie maandjes oud alweer, nog steeds een prachtig koppie met haar, armpjes en beentjes om van te smullen, een lach die je doet smelten en grote donkere kijkertjes om in te verdrinken. Onze twee kleindochtertjes... wat heb ik die kindjes lief.  (En ja, dat grote kind, Maaike mijn dochter, ook hoor!!!)

9 opmerkingen:

AnitaS zei

Het zijn allebei 2 schattige kleindochters.

Yvonne zei

Ik hoop maar dat wij over een aantal jaren ook zulke mooie kleinkinderen mogen krijgen. Echt heerlijk om de foto´s te zien, geniet ze.

sylvia zei

wat een superfoto's van supermeiden, Gerda!! Mag je helemaal terecht gek en trots op zijn: van groot naar klein!!
groetjes, Sylvia

foekie's fashion zei

Wat een heerlijke kids, ook die grote hoor. Kan je zo van genieten he. Groetjes van JOke

Jane in Cumbria zei

Enige fotos, en wat leuk, die belevenissen! Heerlijk he, die kleindochtertjes, en dochter ook natuurlijk!)..
groetjes
Jane

Berna zei

Wat een poppetjes allebei die dametjes.Wat een rijkdom toch he? Daar kan geen dik gevulde beurs tegenop!!
Fijne dag!

Anoniem zei

Wat een heerlijk logje, leuk om even mee te genieten met je (klein-)dochters! En helemaal leuk, dat jullie Sint Maarten vieren!

Anoniem zei

Wat een lieve foto's van je schatten Gerda!

Anita zei

Wat een lieve meisje van je. Bij ons waren er juist veel kinderen dit jaar,andere jaren meestal bijna geen. Had niet een genoeg snoep.