woensdag 7 december 2011

Een rare week

We hebben een rare week achter de rug.
Enerzijds groot verdriet omdat onze aller-allerliefste tante overleed en onze aller-allerliefste oom nu alleen verder moet. Een eenzaam en verdrietig vooruitzicht, te groot om te bevatten...

Anderzijds natuurlijk het feest van Sinterklaas.
Dit jaar de eerste keer dat Anna het helemaal besefte en met volle teugen genoot en wij natuurlijk met haar. Wel een beetje geschrokken van het harde bonzen van Zwarte Piet op de ramen, maar o, o wat een feest.
 Uit volle borst zong zij alle liedjes mee en ieder cadeautje opnieuw toverde weer een knots van een lach op haar snoetje. Rond half twaalf 's morgens werden de cadeautjes door een zeer luidruchtige Piet bezorgd en vanaf dat moment was het een groot feest en tja, dan ben je 's avonds natuurlijk errug moe. Gelukkig is daar dan ome Koen om heerlijk bij weg te kruipen.  

12 opmerkingen:

 1. Als je zo'n goede band met je oom en tante hebt komt het hard aan. Veel sterkte Gerda. Och we worden allemaal kind als we mogen bonzen op ruiten en deuren en gaan los. Ik zie dat 'Ome Koen' graag een tukkie mee doet :)
  Lieve groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn krans af, alleen nog wat kleine versiersel ertussen doen! Vanochtend ook de top van mijn 'Roll roll cottonball' (Bonnie K. Hunter) afgemaakt! Terwijl de wind langs het huis giert, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is mooi als je na Sinter lekker bij Ome Koen kunt uitrusten, nu maar even afwachten wanneer Sint weer terug is in Spanje, er staan hier ook nog wel wat schoenen op een rijtje.
  W

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd met het overlijden van je tante. Dit zijn verdrietige dingen als je iemand zo liefhebt.
  Maar dan Sinterklaas. Wat leuk he dat ze het nu zo beseffen. Dat is genieten met een supergrote G!! De foto van Anna en Koen is zoo lief! Nog even dan is hij ook papa. Spannend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het spijt me te horen dat je allerliefste tante overleden is en je allerliefste oom alleen verder moet, ik hoop dat je als misschien wel allerliefste nicht de pijn enigszins kan verlichten, jullie hebben samen mooie herinneringen en dat zal straks troost kunnen bieden. Sterkte met het verlies in je familiekring.
  Sinterklaas was een waar feest zo te lezen, heerlijk!
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel sterkte met het verlies van je tante.

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Gerda, gecondoleerd met het overlijden van je lieve tante! Ik snap goed hoe dubbel het is zo vlak na het overlijden van mijn vader en alles is Sint en Kerst.......tis dit jaar anders dan anders!!!
  Heel veel sterkte, liefs, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Soms liggen vreugde en verdriet zó dicht bij elkaar hè. Dan heb je het gevoel dat je in een spagaat zit. Heerlijk dat je zo kan genieten van Anna. Heel veel sterkte meid met het verlies van je tante!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja dat is zeker een bijzondere week. Gecondoleerd met het overlijden van je tante. Ik herken het want ook van mij is twee weken geleden een tante overleden zomaar plotseling, nu is mijn oom ook helemaal alleen en dan met deze dagen in het vooruitzicht.
  Nu even iets anders leuk dat Anna zo intens heeft kunnen genieten van het Sinterklaasfeest dat maakt het nog leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allereerst gecondoleerd met het verlies van je tante. Maar wat een heerlijk verhaal en foto´s van het Sinterklaasfeest. Geniet ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als eerste wil ik je condoleren met het verlies van je tante en dat oom alles wat kan blijven hendelen.
  Aan de ene kant verdriet en aan de andere kant het glunderen van Anna en dat is toch heel wat waard. Wat zullen jullie hebben genoten, heerlijk.
  Groetjes en tot morgen Corry

  BeantwoordenVerwijderen

Ik verheug mij op het lezen van jullie reacties; gezellig!