woensdag 12 december 2012

De laatste loodjes

Tja, zo haal je hem nog binnen en zo is hij al weer op weg terug naar Spanje.

Het was weer een groot feest, aan Pietjes geen gebrek.
En nu gaan we weer op naar de Kerst. Ik heb nog geen kerstboom. Ik wacht even tot volgende week want als alles volgens plan verloopt komt Wim zaterdagmiddag eindelijk (na bijna 4 maanden)  weer thuis. En ik vind het leuker (lees: makkelijker. Oef, wat ben ik weer eerlijk) om samen een boom uit te zoeken.





Ik heb wel al weer wat quilts opgehangen om in de stemming te komen. Met deze ben ik nog druk in de weer geweest. Kijk kleine houten kraaltjes in de kerstbomen en kleine glittertjes op alle besjes geborduurd. Bij elkaar waren het er ruim 400!
Maar vooral als het licht er op schijnt staat het heel leuk en was het het werk meer dan waard.

Ik moet iets doen aan mijn fototoestel want hij staat duidelijk niet goed afgesteld; ik krijg geen scherpe foto's. Leuk zo'n mooi toestel, maar dan moet je wel weten hoe het werkt. En helaas.....
Maar weer eens een kind aan het vestje trekken.
Volgende keer laat ik jullie de hele quilt zien.
Voorlopig sleep ik mij nog even door de laatste dagen tot zaterdag heen. Klinkt wel dramatisch hè.

Nou, is 't ook!

10 opmerkingen:

Chris zei

Maar wel een heerlijk vooruitzicht dat hij zaterdag thuis komt! Wat een tijd joh, 4 maanden. Hoe lang blijft hij dan thuis? Nog maar 3 nachtjes Gerda, dan kan je hem weer in je armen sluiten.
Wat een enige quilt is dat, zo sfeervol. En die boom komt wel hoor. Toch leuk om dat samen te doen.
Sterkte en vast genieten van het vooruitzicht.

Vlijtige Handjes zei

Ik snap dat je hem liever vandaag dan morgen lekker naast je wil hebben. Een kei leuke quilt. Veel werk en heel crea bea.
Nog even volhouden, groetjes Anita

Berna zei

Je kunt de dagen nu echt aftellen. Wat heerlijk dat hij weer thuis komt voor je. Het was een lange ruk deze keer. Maar met kerst heb je hem lekker thuis.
Het quiltje ziet er leuk uit met die glimmertjes erin.
Sterkte met de laatste loodjes en tegen de tijd dat je Wim weer zat wordt voor een dagje, trek je maar aan de bel om bij te kletsen.
X

Anoniem zei

Nog heeeeeel eventjes op de tanden bijten Gerda!! Poeh, vier maanden is ook wel errug lang hoor, ik weet precies hoe je je voelt ;)!! Ben je al in de opruim- en opknap modus? En dan bedoel ik kapper etc!! Dat vind ik altijd zo heerlijk om te doen, alles (lees heel het lijf) weer spic en span, wat nieuws in de kast en wat lekkers om te eten en drinken.. :))! Nou, hou je taai, straks weer genieten van je ventje thuis!! Sterkte nog en een dikke knuffel!! Lieve groet Lupineke

Klaske zei

Nou ook wel zo gezellig om Wim mee tenemen om een boom. Fijn dat je hem met de kerst weer thuis hebt!!Nog even doorzetten Gerda!Fijne avond

Annie Kingma zei

Nog een paar daagjes, en jullie zijn weer samen.
Kerstboom komt nog wel op tijd te staan.
Mooi je kerstquilt met kralen en glittertjes.
Groetnis Annie

Corry zei

Nog 3 nachtjes slapen en dan .... is het feest en dan kan Wim en jij samen de boom halen is ook beter voor de hand;). De quiltjes zien er mooi uit hoor en wat goed dat je ze af hebt gekregen. Ik moet ook nog kerstspullen ophangen maar het blijft aan mijn hand zitten, komt wel.
Liefs Corry

Merian zei

Ik kan het me helemaal voorstellen dat je aan het aftellen bent.
Nog 2 daagjes en je man is weer thuis.
En dan lekker samen de kerstboom uitzoeken is toch ook veel leuker.
groetjes Merian

Willy zei

Ach jee, dat is ook niet niks vier maanden. Wel fijn dat hij met Kerst dan thuis is. Fijne dagen alvast. Groetjes,

AnitaS zei

Maar wel een heerlijk vooruitzicht. Geniet er samen maar van. Mooie quilt.