dinsdag 12 oktober 2021

En toen was het al weer oktober!

 Och och och, waar blijft de tijd?! Ik zie net dat ik 14 juni mijn laatste blogje heb geschreven dus dat is al een hele poos geleden. Hoe dat komt? Nou verschillende oorzaken.

Ten eerste zat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel 😏, veel pijn en daardoor ook mentaal niet bepaald top. Gelukkig kreeg ik via de pijnpoli een tense apparaatje waarmee ik in ieder geval minder pijn in de auto ervaar. En dus zijn we toch lekker op vakantie gegaan naar Frankrijk. 8 Weken waarvan 7 aan de Franse zuidwestkust. Heerlijk in de oceaan gedobberd, op het eindeloze strand in het zonnetje gelegen

 Het tentje dat je ziet staan is ons heerlijk eenzame tentje.

 (Het bandenspoor is van de strandwacht, die ‘s avonds laat altijd even langs rijdt om te controleren of er geen mensen op het strand blijven kamperen.)
en heel veel gefietst door het prachtige Les Landes.
De camping was, buiten de eerste twee weken van augustus,  weer heerlijk rustig met enorme plaatsen.
En de caravan uiteraard weer helemaal aangepast aan de omgeving. 😃
Geen quiltwerkje mee maar wel een borduurwerkje waar ik zo nu en dan een stukje aan borduurde. 
Maar de allermooiste week was toch wel de derde week!
Toen kwamen Koen, Marrit en hun heerlijkheidjes namelijk ook een ruime week bij ons op de campaign staan.
Iedere ochtend nog even heerlijk samen met 1, 2 of 3 heerlijkheidjes bij mij in bed. 💝
En met z’n allen naar het strand
Kanoën 

Gezellig uit eten


                                                                   Bij oma in de hangmat
Of even lekker bij oma op schoot 
Maar toen ze weer vertrokken was dat wel even heel erg slikken hoor, ik heb twee dagen lopen sniffen. De volgende keer doen we het anders! Dan gaan wij een paar weken eerder weg en dan met z’n allen tegelijk naar huis!

En verder gewoon heerlijk uitgerust en geprobeerd de boel op een rijtje te krijgen. Ik was er eigenlijk (heel naïef) vanuit gegaan dat mijn klachten daar als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen maar helaas … dat was niet zo. Het is nu  dus een kwestie van accepteren. En dat gaat me steeds een beetje beter af.
En thuis ben ik meteen weer lekker aan de slag gegaan met de quilt voor Emma. Ik doe nu alles op de machine en dat gaat prima. Dat wil zeggen het festoneren, patchwork heb ik nog niet gedaan. Wel gebruikt ik altijd de handschoentjes voor het quilten uit de vrije hand omdat ik daarmee grip op de stof heb.
Afgelopen weekend had Monique van Quiltshop Leur weer een heerlijk quiltweekend op de Veluwe georganiseerd. Wim, de lieverd, heeft mij gebracht en gehaald. 
Het was, als vanouds, weer een heerlijk weekend met een leuke groep mensen.
Ik heb er de blokken van de Takkies aan elkaar gezet. Nu nog een leuk bandje tussen de blokken en een rand er langs met hartjes of hexagonnetjes. Daar ben ik nog niet uit.
Donderdag ga ik gezellig met Yvonne naar Goof om stof uit te zoeken.
En ik heb er ook een quiltje gemaakt ter bescherming van de inductieplaat.
Zo lieve allemaal, dit was het voor nu weer even.
Ik had jullie nog wel veel meer foto’s willen laten zien maar het i padje heeft nog 1 procent dus voordat alles verdwijnt ga ik nu maar snel stoppen.
Ik beloof dat het volgende berichtje niet weer zo lang gaat duren.
Daaaaaaaag 😘

En niet vergeten:
Tel je zegeningen!!

3 opmerkingen:

wilma oud zei

Heerlijk verhaal weer en mooie foto's. Je hebt mooie dingen gemaakt. Nu weer op naar de gezelligheid van de herfst. Groetjes Wilma Oud

sylvia zei

Wat worden je heerlijkheidjes al groot. Dat sniffen kan ik me voorstellen, wij oma's zijn heel gevoelig 😀. Je caravan zag er leuk maritiem uit, zo hou je het wel 8 weken vol! En knap werk op de maaimachine, mij lukt dat festoneren nog niet! Veel plezier bij Goof!
Groetjes, Sylvia

Judith zei

Wat een zalige vakantie, ik kan mij goed voorstellen dat het slikken is toen de kinderen en kleinkinderen weer weg gingen. Er valt dan werkelijk een gat. Fijn dat het quilten weer een beetje wil lukken, succes bij Goof. Tot een volgend blog.