vrijdag 8 juli 2016

Vrolijke hexagonnen en een heerlijk logeerpartijtje.

Zo, het eerste blok is klaar.
Nou ja, nog niet helemaal want ik moet hem nog recht bijsnijden. 
(Of klopt dat niet en moet het afsnijden zijn?)
Nou ja, doet er niet toe.
Het is een heel vrolijk blok geworden, echt zomersfeertje vind ik zelf.
Op de foto lijken de hexen wat ongelijk maar dat komt door de foto hoor.
Ik heb het voor het eerst zonder mallen er in gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit toch een stuk lastiger vond. Volgende keer ga ik de mallen er weer gewoon lekker in laten zitten.
Afijn, nu op naar het volgende blok.
Vorige week logeerde Emma een nachtje bij ons. Ze was aan de beurt en anders moest ze helemaal wachten tot na hun vakantie; dat kon natuurlijk niet. ;)
Dus had ze 's morgens haar koffertje al klaar staan en toen Wim Roos ophaalde kreeg hij haar koffertje meteen mee.
Om twaalf uur haalde hij haar en Anna op voor ons gebruikelijke oppasmiddagje en mocht Emma daarna lekker blijven slapen.  Dat slapen was nog wel even een dingetje hoor, toch wel een beetje eng zo helemaal alleen in dat grote bed. Dus wat doe je dan als liefhebbende en begrijpende oma? 
Juist dan kruip je er gewoon eventjes lekker bij tot ze slaapt.
De volgende ochtend kwam ze heel zachtjes naar ons toe lopen. Even gezellig tussen opa en oma in en na een minuut of tien terug naar haar bed om haar kussens op te halen. Want een logeerpartijtje bij opa en oma is natuurlijk niet een geslaagd logeerpartijtje zonder een uitbundig kussengevecht in de morgen. We waren wakker!!!!
Wat zullen we doen vandaag? Eigenlijk maakte het Emma niet eens zo veel uit, gewoon lekker een boekje lezen, filmpje kijken en met de LEGO spelen.
Lekker stoeien met opa
Maar ook gewoon lekker bij hem zitten, een boekje lezen.
En natuurlijk lekkere dingetjes eten en drinken.
Maar omdat wij toch die dag in de buurt van Anna Paulowna moesten zijn hebben we er meteen een leuk bezoekje aan de dierentuin aan vast geknoopt. 
Landgoed Hoenderdael, een geweldig leuk park met heel veel dieren, NIET in kooien maar gewoon gezellig los op mooie weides. Prachtige leeuwen, beren, tijgers, heel veel aapjes, fel gekleurde vogels. Te veel om op te noemen. Emma genoot en wij dus ook.

Even lekker spelen in de speeltuin 
Een gezellig onderonsje met opa
Wat weer een geweldige dag!

We tellen onze zegeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik verheug mij op het lezen van jullie reacties; gezellig!