vrijdag 23 februari 2018

Eerste boerderijtje in kerstsfeer.

Zo, de eerste staat er op. En net op tijd want de volgende komt er aan schreef Simone. Ik heb er zin in; het is zo leuk om hier aan te werken en iedere maand zo eentje; kwestie van bij blijven dus dan zou hij warempel wel eens vóór de Kerst klaar kunnen zijn.:)


Er komen negen van deze vierkantjes met boerderijtjes in de winter, alleen de middelste wordt een geborduurd  patchwork sterretje. Deze heb ik rechtsboven in de hoek geplaatst vandaar het extra randje wit boven en rechts. Ik vind het bijgeleverde randje niet zo mooi en heb deze oplossing bedacht; hetzelfde witte randje dat om ieder blokje zit doe ik dus óók helemaal rondom.

Maar nu ga ik even verder met het voorbereiden van een blokje voor de Green tea and sweet beans. Voorbereiden??? Ja, voorbereiden ...   Want morgen ga ik gezellig naar Goof voor haar "Verwendagje op zolder" en dan moet ik dus iets bij me hebben om lekker aan te werken en dat wordt deze:


En misschien nóg wel eentje maar dat weet ik pas vanavond ;)

Afgelopen woensdag werden we weer vermaakt door Roos; zij had haar mooie prinsessenjurk meegenomen en danste voor ons haar mooiste pasjes dat het een lieve lust was. Natuurlijk een filmpje van gemaakt maar jammer jongens, dat krijg ik er hier niet op. Wel een lieve foto van ons prinsesje.


En aangezien het de laatste oppasdag was vóór de vakantie werden er traditiegetrouw lekker gesmikkeld van opa's pannenkoeken.

 

En als laatste nog even eentje van onze altijd optimistische Emma Sophie,

 Klaar voor de zomer!

Fijne dag!

2 opmerkingen:

  1. Dat is echt zo'n leuk patroontje om te borduren, benieuwd naar de volgende 8 ;-)
    Mooie kleinkinderen.
    Fijn weekend en geniet ervan bij Goof op zolder

    BeantwoordenVerwijderen

Ik verheug mij op het lezen van jullie reacties; gezellig!