dinsdag 13 maart 2018

Quiltweekend op de Veluwe

Tja, en toen was het weekend zo maar alweer voorbij. Top verzorging en lekker veel gedaan ondanks dat ik niet helemaal fit was en zondagavond blij was dat ik weer lekker in Wim z'n armen op de bank kon kruipen. Maar daar gaan we het nu verder niet over hebben. ;)

Lekker veel gedaan zei ik al, kijk eens, alles geappliceerd wat ik had voorbereid en ook nog een blok gepatched, allemaal al klaar op zaterdagavond.

Dus zondagochtend lekker door zitten pitten, dat vind ik altijd zo heerlijk ontspannend, zĆ©ker op deze manier ;)


 En op zondag middag had ik zelfs nog tijd over om een beetje te borduren op mijn sjaal. Sorry, heb ik even geen foto van bij de hand maar die komt binnenkort ongetwijfeld.

En weet je wat ik ook altijd zo leuk vind? Dat is als ik dan weer een volgster van mijn blog tegen kom. Hallo Ineke; leuk om je te hebben ontmoet!

Overigens ben ik nog steeds niet helemaal fit maar dan hebben wij dus deze heerlijke hobby om de tijd toch een beetje gezellig door te komen. Ik heb al een tijdje een accessoire bij mijn naaimachine waarmee je prachtige cirkels kunt maken. Maar ... nog nooit gebruikt. En daar moest nu maar eens verandering in komen. You tube filmpje er bij gepakt voor de instructie en eerst maar eens een proeflapje gemaakt. En dat was maar goed ook want bij de eerste poging rulde de stof aan alle kanten op. Dus ... vlieseline aan de achterkant gestreken en nog eens geprobeerd en kijk eens wat een leuk resultaat.


 Toen durfde ik het ook aan op een logcabinnetje dat al even klaar lag om tot kussenhoesje te worden verwerkt.

En het is gelukt, ik word er helemaal blij van. 

En nu heb ik dus twee van die leuke kussentjes, Baf mag ze jullie weer tonen,

 En er gaan er ongetwijfeld nog meer bij komen. Ik heb de stof nog, ik vind het leuk om te maken en ik vind ze super leuk. Dus ....

Maar nu ga ik eerst nog even door met de Green tea and sweet beans want die moet dit jaar echt af. šŸ˜œ

Dus voor nu, Groetjes en tel je zegeningen.

4 opmerkingen:

Ik verheug mij op het lezen van jullie reacties; gezellig!