woensdag 7 maart 2018

Winterpret

Wat een prachtig weekje was het hè. Sneeuw en ijs precies tijdens de vakantie, hoe mooi wil je het hebben?

Zelf ben ik de hele week ziek geweest; dat zat er natuurlijk ook wel dik in na mijn gezellige nachtje met Saaartje. Maar niet getreurd hoor, ik hing wat op de bank en zo nu en dan dreutelde ik mijn bed weer even in en toen het een beetje beter ging heb ik af en toe wat met de lapjes geprutst voor het komend weekend op de Veluwe met Quiltshop Leur. Ha, goed dat het vorige week was en ik nu weer opknappen heen ga. Even laten zien wat ik dan geprutst heb? Nou kijk,

 Die kan ik gaan appliceren en deze drie ook,


En vorige week kwam ook het tweede deeltje van de Farmhouse Christmas in de brievenbus. Meteen begonnen want ik moet niet achterop raken!

 Inmiddels ben ik wel al iets verder hoor.

Maar goed, geen ijspret dus voor ons. Wél voor de heerlijkheidjes!

 Vol goede moed begonnen ze aan een sneeuwpop. Helaas, beetje weinig sneeuw, het werd een ijsmuis. :)

 Statiefoto.

 Emma eerst nog even achter een stoeltje maar dat duurde niet lang. Daar ging ze, glibber, glibber, glis, glis BOEM, en opnieuw en opnieuw, jaaaa ik kan het!

 Ook Anna moest eventjes zoeken naar het evenwicht maar na vijf minuten had ze de slag weer te pakken en schaatste zij heerlijk in de rondte. En zelfs Roos stiefelde vrolijk achter haar stoeltje op het slootje. En ook Koen genoot natuurlijk met z'n meisjes. Saar vond het vooral héél lollig.


En nu is de vakantie al weer voorbij en speelt Roosje vandaag weer gezellig bij ons en straks haalt opa Anna en Emma ook op.


Als laatste nog even een leuke van de Omdenken kalender.


Groetjes en 

tel je zegeningen.

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo snel bent opgeknapt! Heerlijk voor de kindjes dat ze op het ijs konden vertoeven. Leuk, de blokjes. Voor de Bring me Flowers?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer wat beter bent.
  Een heel fijn weekend! ik mag over een weekje ook!

  groetjes merian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn weekend in Beekbergen,dichtbij mijn home, maar ben niet thuis 😉

  BeantwoordenVerwijderen

Ik verheug mij op het lezen van jullie reacties; gezellig!