donderdag 5 januari 2012

Belofte maakt schuld.

Oef, bijna vergeten. Ik heb jullie beloofd om rond de eerste van iedere maand de bijbehorende kalenderplaat van Veronique te laten zien. Komt ie:  zoals jullie zien, nog iets op ingevuld. Hij lag dan ook nog ergens moederziel alleen en vergeten op mijn quiltkamer. Maar nu krijgt hij een plekje hoor; veel te leuk om te laten slingeren..

Veel plezier vandaag!
p.s. 1.- Ik probeer de kleur van de tekst in mijn berichtkopjes te veranderen, maar het lukt niet Gggggrrrr.
Is er iemand die mij PLEASE, PLEASE, PLEASE kan helpen???? 
(voordat ik mijn laptopje uit frustratie door het raam keil!) 
p.s. 2- Ik moet voor de volledigheid nog even vermelden, dat het witte ledikantje van gister ook een familiestuk is, maar dan van Wim's kant. Zijn vader heeft er nog in gelegen, dus de overgrootvader van onze kleinkinderen. Zo, ook weer recht gezet. We willen tenslotte geen scheve gezichten in de familie, nietwaar?

4 opmerkingen:

 1. hoi Gerda, ik ben op mijn blog nog even aan het proberen geweest, maar kan het ook niet vinden!
  Nou kun je dat van mij ook niet verwachten, he, gezien de laatste perikelen op computergebied......;)
  niet je laptoppie uit het raam mikken, hoor, je weet nooit wie er onder loopt......haha...nee, we kunnen je niet missen!! Dat is het.
  Ik hoop dat er nog een Blogger-slimmerik is,die je helpen kan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kalender.

  Je kleur van je berichtkopjes aanpassen doe je zo:
  je gaat naar sjabloon en je klikt dan op aanpassen. Dan klik je op geavanceerd en dan krijg je een lijstje te zien en daartussen staat ook links. Daar klik je dan op. Dan kan je de kleur uitkiezen die je wilt hebben. De eerste keuze (links) is de kleur van je berichtkop als je die nog niet hebt aangeklikt en de middelste als je dat wel hebt aangeklikt. De derde (rechts van de pagina) is de kleur als je met je muis over de berichtkop gaat. Dus je kiest een kleur en dan klik je op 'toepassen op blog' en het is aangepast. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi lieve Gerda, hoe gaat het aldaar? Is het erg winderig en staat het water al hoog? Ik hoop dat het allemaal bij jou meevalt. Leuk die geschiedenis van de ledikant en wiegje. Heerlijk om te lezen. Wij hebben dat helaas helemaal niet. Als je nog hulp nodig hebt bij het blog dan hoor ik het wel.

  Groetjes en dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik verheug mij op het lezen van jullie reacties; gezellig!