dinsdag 3 januari 2012

Zo, Juultje is ook toegevoegd aan mijn hartendiefjes en ligt hier lekker te slapen in de wagen onder het Hollandse quiltje.
 En terwijl Bas, Joukje en Anna op bezoek gingen bij hun nieuwe nichtje mochten wij even op Emma passen. Joepie!

En deze wil ik jullie ook niet onthouden > opa weer thuis > Anna in de wolken! We waren nog maar net binnen of zij eiste hem even helemaal voor zichzelf op; "Tom opa, gaan wij even wandelen" (De K is nog steeds een probleempje) En natuurlijk opa was er meteen voor in. Met de stickers pleisters nog op het voorhoofd verdwenen ze samen, met een stuk brood voor de eendjes, naar buiten.

Kortom, voor ons is het leven een groot feest momenteel.

7 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kindje en al zo wijs. Leuk om Wim nu op de foto te zien. Hier stormt het verschrikkelijk. Dus weinig buiten weer, je waait uit je jas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juultje is ook een hartendiefje, net als die andere kleine meid. Genieten Gerda, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie kleindichterje Juliet. Wat een schatjes, dat geldt ook voor dit leuke hartjesquiltje. (Leuk dat ik je weer gevonden heb), kom vast meer even bij je langs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gerda hier zijn geen woorden voor nodig om te zien hoe jullie genieten van de kleintjes. Juultje heeft al net zo veel haar als Emma, zit zeker in de gene... Het stormt hier ook heel erg, bij jullie zal het nog wel veel lawaarig zijn zo bij de dijk. Tot vrijdag
  ps. het hartje hangt er mooi aan met zo,n strikje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een en al rijkdom om van te genieten!!!

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Gerda, wat een lief verhaal en wat ligt jullie Juul lekker onder jouw quiltje.....en Wim thuis, ik kan me voorstellen dat je barst van geluk!!!
  liefs, sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

Ik verheug mij op het lezen van jullie reacties; gezellig!