dinsdag 23 maart 2021

45 jaar geluk 🥰

Nou, had ik een heel berichtje geschreven, druk ik op een verkeerde toets en ....

WEG! 🤬

Nog maar eens dus.

Afgelopen dinsdag waren wij 45 jaar getrouwd ❤️ 

Of nou ja, eigenlijk nog maar 25 zoals mijn oudste broer dan gekscherend zegt omdat Wim er natuurlijk heel vaak voor langere tijd vandoor was en ergens op de wereld rondzwierf op zijn scheepje.

Maar voor mij zijn het toch echt 45 volwaardige mooie jaren hoor. 

Maar .... geen groot feest dus. Heel raar! 

Wel een dag met een feestelijk randje.

‘S Morgens heel vroeg werden we al verrast met Face Time serenade door Bas, Joukje, Anna, Emma en Roos en even later stond de plaatselijke banketbakker voor de deur met een overheerlijk luxe ontbijt namens de kinderen en kleinkinderen. Zo lief!

Ontbijt voor twee noemen ze dat!

Nou, wij hebben er nog heerlijk van genoten bij de koffie en de lunch.
En weer een uurtje later werd ook nog dit prachtige boeket namens hen bezorgd.
Verder felicitaties van broers, zusje, schoonzusjes en zwager en lieve kaartjes van familie en vrienden. Waaronder deze!
Natuurlijk hebben wij ‘s middags bij allemaal een taartje gebracht. Voor de deur neerzetten en dan door het raam even praten een kushandjes heen en weer zwiepen. 
‘s Middags kwam er ook nog een klosje met het rood, wit, blauwe garen waar ik eerder naar vroeg.
Dank je wel Arja`, het had niets met ons jubileum te maken maar het was wel een cadeautje op een mooi moment!
‘s Avonds kwamen Maaike en Pieter toch nog even langs 
(op gepaste afstand en zonder kus of knuffel 💔) en om kwart voor negen moesten ze al weer weg om op tijd weer binnen te zijn. Maar het was toch heerlijk om ze even te zien op deze speciale dag.
Hopelijk kunnen we volgend jaar weer met z’n allen bij elkaar er een mooie dag van maken.
En verder deze week?
Nou, heel simpel iedere dag druk bezig met de eenhoorn voor Saartje nadat we ‘s morgens eerst even een rondje hebben gewandeld. En aan het eind van de middag, als het weer het toelaat dan fietsen we een stukje. We moeten in beweging blijven, toch?
En kijk eens wat Wim voor mij gemaakt heeft voor het snijden en strijken enz. 
Een geweldige verhoging voor op mijn tafel die ik eer ook zo weer af kan pakken.
We zouden eerst gaan kijken naar zo’n hoog/laag tafel maar dan moest mijn huidige aanschuiftafel er uit (ik heb niet meer die knoert van een een quiltkamer uit ons vorige huis) en dat wilde ik niet want deze tafel kan ik heel gemakkelijk verlengen met de klep die er aan hangt.
Ik ben er heel erg blij mee!
En nu ben ik heerlijk de sampler aan het quilten, nog een paar randjes en dan kan ik beginnen met tekenen en knippen van de hartjes en sterretjes voor in de rand.
Maar eerst dus nog een paar randjes quilten op de sampler dan een randje met de achterkantstof er omheen, dan de hartjes en sterretjes rand en nog een randje van de achterkantstof. Ik ga als een speer, heerlijk!
En dan, als het mooie eindelijk genegen is om ons te verblijden, dan ga ik lekker buiten in de zon toch weer eens proberen om nog wat te borduren. We gaan het zien.
Zo, we zijn weer bij.
Oh nee, vergeet ik bijna om even een foto van de eenhoorn tot nu toe te laten zien! 🤭
Komtie:
Detailopname 
En nog eentje,
Alle lijntjes doorgestikt, sommige met een heel klein stiksteekje (bij een grotere ga je er zo makkelijk naast en dat is echt niet mooi) en andere met een klein festonsteekje.
Zo, lieve allemaal, jullie zijn weer bij, ik ga weer door, fijn weekend en 
Tel je zegeningen!

3 opmerkingen:

wilma oud zei

Wat heerlijk te lezen dat er zoveel lieve mensen aan jullie dachten met het 45 jarige huwelijk. En wat goed om te lezen dat je weer zoveel kunt. De extra tafel op jouw tafel is ideaal!!! Nog een fijn weekend. Lieve groeten van Wilma Oud

quiltlodge gerda zei

Hoi Wilma, dank je wel! Ja, ik ben zo blij met alles, onze lieve kinderen en de heerlijkheidjes, de verhoging op de tafel en dat ik mijn weg weer heb gevonden met het quilten.oh ja, en met Wim natuurlijk!😄 liefs,
Gerda

Floor zei

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Fijn dat het toch nog feestelijk is geworden.
Prachtige bloemen heb je gekregen.
De eenhoorn ziet er heerlijk fleurig uit, wordt echt leuk.
Heel handig bedacht die verhoging op je tafel, fijn dat je een handige man hebt.