zondag 24 maart 2019

Vrijdag, 1 juni van Vancouver naar Amsterdam.

Vandaag de camper inleveren. we zorgen dat we er mooi op tijd zijn en inderdaad, we worden gelijk geholpen. en dat gaat dit keer een stuk soepeler dan de vorige keer bij Canadream.
De man vraagt vriendelijk hoe onze reis verlopen is en onderwijl noteert hij de km stand, werpt een blik naar binnen en loopt een rondje om de camper; klaar!
We moeten 5 minuutjes wachten op het busje dat ons naar het vliegveld zal brengen en ondertussen stomen de campers binnen. Blij dat we lekker op tijd waren!
Op het vliegveld aangekomen besluiten we de koffers toch nog maar even te wegen
vóór we ze inleveren.  En ja hoor, er moet het een en ander overgeheveld worden van de grote koffer naar de supergrote weekendtas. Oef, goed dat we dat nog even gedaan hebben want de kosten voor overgewicht zijn niet mals, dat hebben we één keer mee gemaakt. De koffer was toen 1,5 kilo te zwaar terwijl de weekendtas ruim onder het gewicht zat maar die stond al op de band en kon niet meer terug. "U kunt dáár betalen; 100 euro a.u.b."
Nu gaat het goed en we genieten nog even van al het moois op dit vliegveld.
 
 
 
Het is al behoorlijk druk; we zien weer veel Aziatische mensen waaronder ook een paar schoolklassen. De kinderen lopen allemaal in uniform en heel veel van hen kijken eigenlijk helemaal niet zo blij, valt ons op. Dat zijn toch leuke schoolreisjes, zou je denken.
Wij leveren de bagage in en gaan nog lekker wat eten en drinken en zoeken dan langzaam maar zeker onze gate op.
 
 Het is inmiddels wat druilerig weer en het zicht uit het vliegtuig is niet al te best.
We zijn weer dolblij met onze extra comfort stoelen en dan opeens taxiën we weg  
 en stijgen we op.
 Daaaaaag Vancouver
 
 
Even later vliegen we boven de wolken en zien we nog slechts af en toe een glimp van dat prachtige land beneden ons. Daaaag Canada. 

1 opmerking:

Lida zei

Heerlijk zo'n schitterende reis en dan ook nog alles zo vlot verlopen! Wel thuis dus en nu nagenieten! Groetjes
Lida